iPhone SE 2 için iPhone X konsepti!

Share

Apple iPhone SE 2 karşımıza iPhone X ile benzer bir tasarım ile çıksaydı nasıl mı olurdu? Concept Creator tarafından hazırlanan iPhone SE 2 konsept tasarımı, orijinal modelin üstüne neredeyse çerçevesiz olan ekranı ve meşhur çıkıntıyı katarak oldukça başarılı bir iş çıkarmış diyebiliriz.

iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak?

Apple, iPhone X ile yıllar sonra ciddi bir tasarım değişikliğine gitmiş durumda. Bu konseptte ise 4 inç ekran boyutuna sahip modelin ana hatlarına pek dokunulmadan amiral gemisi tasarımı eklenmiş. Tabii ki bu modelde çift kamera kurulumunun gelmesinin düşük bir ihtimal olmasından dolayı konseptte de yer bulamamış.

İkinci nesil iPhone SE için çıkış tarihi beklentilerinin ise gelecek yılın başları olduğunu belirtelim. Hali hazırda piyasada yer alan ve hem fiyatı hem de kullanışlılığı ile hala beğeni toplayan modelin bu güncellemiş sürümü de sevilecektir diye düşünüyoruz. Tabii ki fiyatın makul düzeyde tutulması şart.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...