Prens Harry ile Meghan Markle nişanlandı

Share

Prens Harry bir süredir birlikte olduğu Amerikalı oyuncu sevgilisi Meghan Markle ile evleniyor.

İngiltere Prensi Harry’nin ABD’li oyuncu Meghan Markle’la nişanladığı duyuruldu. Kraliyet ailesinin resmi konutu Clarence House’dan yapılan açıklamada, bir süredir gündemde olan nişan iddiaları doğrulandı ve çiftin baharda evleneceği belirtildi.

1997 yılında hayatını kaybeden Prenses Diana ve Prens Charles’ın küçük oğlu olan 33 yaşındaki Harry, yaklaşık bir buçuk yıldır ABD’li oyuncu Markle’la birlikteydi. Genç çiftin evlilik hazırlıkları yaptığı aylardır iddia ediliyordu. Daily Star gazetesi, ağustos ayında yaptığı haberde Prens Harry’nin ‘Suits’ dizisinde rol alan kız arkadaşına Afrika gezilerinde evlenme teklif ettiğini aktarmıştı. ABD’li oyuncunun evlenme teklifini kabul ettiği ancak Kraliçe Elizabeth onay verene kadar nişanın resmi olarak duyurulmayacağı kaydedilmişti.

Annesinden miras kalan safir nişan yüzüğünü abisi Prens William’a veren Harry’nin Prenses Diana’nnın takı koleksiyonunu inceleyerek kız arkadaşı için uygun bir mücevher seçmeye çalıştığı iddiaları da geçen hafta basında yer almıştı.

T24

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...