Meghan Markle’ın gelinlik heyecanı

Share

Bu haftanın başında nişanlarını duyuran Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin düğün heyecanı, şimdiden tüm sosyal medyayı etkisi altına aldı. 2018’in Mayıs ayında Windsor Castle’da plananan kraliyet düğünü için Meghan Markle’ın gelinlik tercihleri konuşulmaya başladı.

Meghan Markle, özgür ruhlu hareketleriyle Prenses Diana’yı, Cambridge Düşesi Kate Middleton’a göre daha çok anımsatıyor. Bu yüzden Amerikalı aktrisin gelinlik tercihi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Sürprizlerle dolu Meghan, romantik ve klasik bir tavır mı izleyecek yoksa modern ve cesur bir gelinlik modeliyle şaşırtacak mı? Meghan Markle’ın gelinlik tercihini masaya yatırdık.

Meghan’ın Hayalindeki Gelinlik

Meghan Suits dizisinin final bölümünden sonra Glamour dergisine verdiği röportajda, hayallerindeki gelinliğinin Rachel’ın giydiğine çok benzer bir model olduğunu açıklamıştı.

17-11/30/meghan-markle-in-a-wedding-dress-in-tv-suits-series-season-5-1511437334-1.jpg

Meghan Markle röportajında devamında, gelinlik seçiminde sade ve klasik, belki de modern dokunuşlu, bir modelin ideal olduğunu belirtirken, kendi seçimininse havayi ya da tamamen romantik olabileceğini belirtti. Markle, Delphine Manivet ve Christos Costarellos’un tasarımlarının onun favorisi olduğunu söylerken, büyük bir Elie Saab hayranı olduğunu itiraf etti. Son olarak Markle, J. Mendel’in tasarımlarının da oldukça görkemli bulduğunu paylaştı.

İngiliz kraliyet ailesinin geleneksel çizgisinden dışarı çıkmamak adına Meghan’ın Stella McCartney, Victoria Beckham, Jenny Packham, Burberry, Alice Temperley, Emilia Wickstead gibi İngiliz tasarımcıları tercih edebileceği konuşuluyor.

Mikhael Kane, Great Constantine, Lela Rose, Oscar de la Renta, Bruce Oldfield, David Emanuel, Giles Deacon, Vera Wang de İngiliz halkının olası düşündüğü adaylar.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...