Quentin Tarantino, Star Trek’e el atmaya hazırlanıyor

Share

Geçtiğimiz günlerde enteresan Netflix açıklamasıyla gündeme gelen Quentin Tarantino şimdi gözünü Star Trek serisine dikmiş gibi görünüyor.

Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill ve The Hateful Eight gibi yapımlarla akıllarda yer alan Quentin Tarantino şimdilerde yeni bir proje üzerinde çalışıyor. 1969’da Los Angeles’ta geçecek olan film Charles Manson cinayetlerini mercek altına alıyor. Fakat görünen o ki Tarantino’nun heyecan uyandıran çalışmaları bununla sınırlı kalmayacak. Deadline ve The Hollywood Reporter gibi güvenilir kaynakların haberlerine bakılırda Tarantino’yu yeni Star Trek filmini yönetirken görebiliriz.

Fikir Tarantino’dan uygulaması Abrams’tan

Tarzıyla pek uyuşmamasına rağmen Quentin Tarantino’nun büyük bir Star Trek hayranı olduğu biliniyor. Görünen o ki ünlü yönetmen serinin hayranı olmakla kalmayacak. Aksine yeni Star Trek filmi için enteresan bir hikaye önerisinde bulunduğu, J.J. Abrams’ın da bu öneriyi değerlendirdiği ifade ediliyor. Eğer her şey yolunda giderse Quentin Tarantino’yu bu filmi yönetirken görme ihtimalimiz de giderek artıyor.

Tecrübeli yönetmenin daha önce CSI ve ER dizilerinde bölüm yönetmenliği üstlendiğini de hatırlatmak gerekiyor. Yani Tarantino’nun kendi tarzının dışına çıkıp başarılı bir iş ortaya koyması fazlasıyla mümkün. Elbette bu onun Star Trek’e kendi imzasını atmayacağı anlamına da gelmiyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...