Yeni Game of Thrones teorisine göre Tyrion Lannister’ı zor günler bekliyor

Share

Game of Thrones’un final sezonunu beklerken hayranların enteresan teorilerine bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu teori Tyrion Lannister etrafında şekilleniyor. Yakında onu büyük bir travmanın beklediği düşünülüyor.

Bildiğiniz gibi Tyrion Lannister, Game of Thrones‘un en zeki karakterlerinden biri olmasıyla dikkat çekiyor. Kimi zaman zekası ve dile getirdikleriyle problemi daha başlamadan çözebiliyor. Aynı zamanda söylediklerinin başını belaya soktuğu da oluyor. Öyle ki şimdiye kadar defalarca aynı tehditle karşı karşıya kaldı. Söylediklerinden rahatsız olanlar onu dilini kesip tamamen susturmakla tehdit etti. İşte Game of Thrones hayranları bu tehdidin yakında gerçeğe dönüşebileceğini düşünüyor.

Lannister laneti

Öncelikle şunu belirtmekte yarar var, Westeros’ta dil kesme vakalarına çok rastlanıyor. Bu kimi zaman bir cezalandırma kimi zaman ise görev gereği oluyor. Bunun yanında Tyrion Lannister’ın sayısız kez aynı tehdidi aldığını da hatırlamakta yarar var. Hepsinin ötesinde Westeros‘un vahşi dünyası genelde karakterleri derinden sarsacak değişimlere zorluyor. Lannister ailesine baktığımızda çok başarılı bir şövalye olmasına rağmen elini kaybeden Jaime Lannister‘ı görüyoruz. Böylece karakter kendini baştan tanımlamak zorunda kalıyor ve değişiyor. Cersei Lannister da güzelliği ve elde ettiği mevkiyle tanımlanan bir karakterdi. Fakat utanç yürüyüşüyle birlikte ikisini birden kaybetti. Ardından kendini farklı bir şekilde tanımlayarak geri döndü. İşte benzer bir durum Tyrion Lannister için de söz konusu olabilir. Üstelik onun zaman içinde edindiği düşmanları düşününce bu ihtimal giderek daha gerçekçi bir hal alıyor.
Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...