Chris Pine hakkında bilmedikleriniz

Share

Chris Pine, Wonder Woman’daki performansıyla yeniden gündemimizde. Onun hakkında belki de hiç bilmediğiniz bilgilerse yazımızda…

ÖRNEK ANNE
“Ben 13 yaşındayken annem ara verdiği eğitimine geri döndü ve beş farklı işte çalıştı. Üniversite eğitiminin ardından yüksek lisans yaptı. Şimdi çok başarılı bir psikoterapist. Tanıdığım en güçlü kadın o. Bana hedeflerim uğruna çok çalışmayı öğretti.”

SON GÜLEN
“Eğlenmeyi gerçekten çok seviyorum. Kadınlarla ilişkilerimde de birlikte ne kadar eğleniyorsak o kadar mutlu oluyorum. Seks elbette önemli ama iyi ilişkinin sırrı keyifli sohbetten ve birlikte gülebilmekten geçiyor.”

DİNLEMENİN ÖNEMİ
“Kadınlardan öğrendiğim en önemli şey dinlemekti. Birkaç dakika susup partnerinin ne dediğini anlamaya çalışmak, hayatta ve yatak odasında mutluluğun formülü.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...