Bütçe dostu telefon arayanlara TP-Link’ten Neffos X1 Lite

Share

TP-Link, Neffos X1 serisinin yeni üyesi X1 Lite’ı satışa sundu. X1 ve X1 Max modellerinin ardından karşımıza çıkan X1 Lite, X1 serisinin en genç ve uygun fiyatlı üyesi olma özelliğini taşıyor. Simetrik olarak tasarlanan telefon, kullanıcıların mesaj gönderebilmesi ya da hareket halindeyken fotoğraf çekebilmesi için tek elle tutulabilecek şekilde tasarlanmış durumda.

Plastik bir gövdeye sahip olan telefonda 720p çözünürlüklü 5 inç ekran yer alıyor. Sekiz çekirdekli MediaTek işlemcisine 2 GB’lık RAM’in eşlik ettiği telefonda Android 7.0 yüklü geliyor. Arka tarafında 13 megapiksel, ön tarafında ise 5 megapiksel kamerayı bünyesinde barındıran telefon, 0.2 saniyelik odak süresi sayesinde peş peşe hareketli fotoğraflar çekebiliyor. Gerçek zamanlı gece çekim özelliği sayesinde ise düşük ışıkta daha aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor.  Neffos X1 Lite’da yer alan 5 megapiksellik ön kamera ise 84 derecelik geniş açılı objektif sayesinde her zaman üst düzey selfie’ler çekme olanağı sunuyor.

TP-Link Neffos X1 Lite uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

2.550mAh kapasiteli pilden güç alan Neffos X1 Lite, altın ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.  Parmak izi sensörünü de bünyesinde barındıran Neffos X1 Lite’ın satış fiyatı ise 849 TL.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...