Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğün tarihi belli oldu

Share

Kensington Sarayı, Prens Harry ve Meghan Markle’ın evlilik tarihini açıkladı.

İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prensi Harry (33) ve ABD’li oyuncu Meghan Markle (36), Prens Charles’ın çiftin nişanlandığını duyurmasının ardından Kensignton Sarayı’nda birlikte ilk röportajlarını vermişti.

Nişan yüzüğüyle ilk kez görülen Markle ile mavi bir takım elbise giyen Prens Harry, röportaj süresince el ele tutuşarak ilişkileri hakkındaki detayları anlattı.

Çift, evlilik teklifinin Kensington Sarayı’ndaki Nottingham Cottage’da akşam yemeği için tavuk pişirirken gerçekleştiğini söyledi. ABD’li oyuncu Meghan Markle, Prens Harry’nin “çok tatlı, doğal ve romantik” bir şekilde evlilik teklifi yaptığını belirtti.

Bugün de Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre ünlü çift 19 Mayıs’ta evlenecek.

İngiltere düğün heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.

CNN

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...