Google’a göre 2017’nin en popüler filmleri

Share

2017 senesinin en çok konuşulan filmlerini düşündüğünüzde aklınıza neler geliyor? Google açıkladığı sene sonu verileriyle izleyicilerin neleri konuştuğunu ortaya koyuyor. Listedeki bazı yapımlar bizi şaşırtmayı başarıyor.

En çok izlenen ve konuşulan işleri düşündüğümüzde aklımıza Hızlı ve Öfkeli 8, Justice League, Thor Ragnarok, Wonder Woman gibi farklı yapımlar geliyor. Fakat listenin zirvesinde bunların hiçbirini göremiyoruz. Aksine saydığımız yapımlardan bazıları en çok arananlar arasına girmeyi bile başaramıyor. Birinciliği elde eden Stephen King’in meşhur romanından uyarlanan It oluyor. Hatırlarsanız bu yapımın korku filmlerinin gişe rekorunu kırdığını sizlere duyurmuştuk. Görünen o ki uyarlamanın başarısı bununla sınırlı kalmamış. Onu Disney’in rekora doymayan Beauty and the Beast’i takip ediyor. Üçüncü sırada ise Gal Gadot’un başrolünde yer aldığı Wonder Woman’ı görüyoruz. Onun yanı sıra Justice League, Logan ve Guardians of the Galaxy Vol. 2 de senenin popüler çizgi roman uyarlamaları arasında yer alıyor. Devamının geleceğini öğrendiğimiz Baby Driver ise yedinci sırada karşımıza çıkıyor.

Google’da en çok aranan filmler

● It
● Beauty and the Beast
● Wonder Woman
● Get Out
● Justice League
● Logan
● Baby Driver
● Guardians of the Galaxy Vol. 2
● Hidden Figures
● Dunkirk

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...