Netflix’ten Narcos 4. sezon müjdesi

Share

Netflix’in büyük ilgi gören orijinal yapımlarından biri olan Narcos‘un dördüncü sezonla devam edeceği kesinlik kazandı. Üstelik yeni bölümlerin oyuncu kadrosuna iki ünlü ismin katıldığı müjdelendi.

Narcos’un ekran macerası birkaç sene kadar önce Pablo Escobar’la birlikte başlamıştı. Dünyanın en ünlü uyuşturucu kartelinin hikayesi iki sezon boyunca ekrana taşınmıştı. Escobar’ın ardından üçüncü sezonda Cali kartelinin iç dünyası konu edildi. Bu üç sezonun değişmeyen ismi ise Game of Thrones sayesinde tanıdığımız Pedro Pascal olmuştu. Dördüncü sezonla birlikte değişim devam ediyor. Netflix tarafından paylaşılan bilgilere bakılırsa başrolleri Michael Peña ve Diego Luna üstlenecek. Paylaşılan ilk bilgilere bakılırsa hikaye Meksika’nın Mexico City şehrinde geçecek.

Tehlikeli tercih

Hatırlayacağınız üzere eylül ayında Meksika’da çekim mekanı arayan Carlos Muñoz Portal suç oranının yüksek olduğu bölgelerden birinde ölü bulunmuştu. Bunun Narcos ekibine uyarı niteliğinde olduğunu düşünenler çıkmıştı. Bu talihsiz olayın ardından Meksika’daki çekimler nasıl gerçekleşecek merakla bekliyoruz. Öte yandan üç sezondur dizinin vazgeçilmezi haline gelen Pedro Pascal’ın dönüp dönmeyeceği de henüz belli değil. Net olan bir şey varsa Narcos hayranları dördüncü sezonda onu da görmek istiyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...