The X-Files 11. sezonda yine gizem ve aksiyon vaat ediyor

Share

9 sezonun ardından ekranlara veda eden ve 14 yıllık bir aranın ardından 2006’da 5 bölümlük özel bir sezonla ekranlara geri dönen The X-Files yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Chris Carter’ın üstlendiği 10 bölümden oluşacak 11. sezon dizinin efsanevi ikilisi Dana Scully (Gillian Anderson) ve Fox Mulder’ı (David Duchovny) bir araya getiriyor.

İlk bölümü 3 Ocak’ta yayınlanacak yeni sezona dair yayınlanan yeni video, başrol oyuncuları ve yapımcıyla yapılmış röportajlardan kesitler ve sezona dair merak uyandıran görüntülerden oluşuyor.

Scully ve Mulder’ın nerede olduğu, Cigarette-Smoking Man ve onun gizemli oğluna ilişkin detaylar ve Mulder’ın kocayak kostümü yeni sezonda yanıt bekleyen sorulardan yalnızca birkaçı. Neyseki çok beklememiz gerekmiyor.

Ceyms

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...