The Walking Dead sona mı yaklaşıyor?

Share

Sekizinci sezona ara veren The Walking Dead düşen reytingleri ve senaryoda yapılan tercihlerin ardından final iddialarıyla gündeme geliyor. Pek çok izleyici artık hikayenin boş yere uzatılmaması gerektiğine inanıyor. Diziden ayrılacağı belli olan Chandler Riggs de benzer hisler paylaşıyor gibi görünüyor. Öyle ki sarf ettiği sözler finalin giderek yaklaştığı şeklinde yorumlandı.

Bildiğiniz üzere The Walking Dead sezon arası finalinde Carl Grimes‘ın hikayesinin sonuna yaklaştığımızı öğrendik. Zombiler tarafından ısırılan Carl’ın ölmesine fazlasıyla az bir zaman kaldı. Sevilen bir karakterin diziden çıkacak olması ise fazlasıyla konuşuldu. Bu dönemde Chandler Riggs çıkıp, The Walking Dead hayran sayfalarından birine yazdı. Keyif kaçıran detaylara (spoiler) yer vererek bölümü henüz izlemeyen hayranları üzmemelerini rica etti. Fakat bu mesajda dikkat çekici bir detay yer alıyordu. Genç oyuncu diziden bahsederken “The Walking Dead’in son sezonları” sözlerine yer vermişti. Bu da hayranların kafasında büyük bir soru işareti oluşturdu. Ne kadar süre devam edeceği bilinmeyen dizinin yakında biteceği iddiaları ortaya atıldı.

Doğrusunu söylemek gerekirse The Walking Dead‘in reytingleri de giderek düşüyor. Buna rağmen kablolu televizyonda ekrana gelen işler arasında zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor. Fakat düşüşün devam etmesi hikayenin birkaç sene içinde sonlanmasına neden olabilir. Öte yandan perde arkasında nasıl konuşmalar yaşandığına dair bir fikrimiz yok. Henüz izleyicilere duyurulmamasına rağmen final hazırlıkları başlamış olabilir.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...