Game of Thrones’un yıldızından final hakkında iddiaları sözler

Share

Game of Thrones’un sekizinci sezon çekimleri devam ederken oyuncular ilgi uyandıran açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Son olarak Ben Crompton karakterinin yaşadığını duyurdu. Üstelik sekizinci sezonun hayranları hayal kırıklığına uğratmayacağından fazlasıyla emin.

Eddison Tollett karakterine hayat veren Ben Crompton geçtiğimiz günlerde metro.co.uk sitesine konuştu. Sekizinci sezon çekimlerinin çoktan başladığını, bu sürecin de uzun süre devam edeceğini bildiğini söyledi. Onun bu açıklamasıyla birlikte Eddison Tollett’in Ak gezenlerin Duvar saldırısında ölmediği de ortaya çıkmış oldu. Sözlerine bakılırsa Ben Crompton da bu duruma fazlasıyla şaşırmış. Hatta yedi sezondur hayatta kalmasına müsade eden yazarlara teşekkür ediyor. Fakat oyuncunun asıl ilgi çekici açıklamaları bundan sonra başlıyor. Crompton sekizinci sezonun kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüyor. bunu da şu sözlerle ifade ediyor:

“Bu sezonda sadece altı bölüm olsa da çekmemiz gereken çok fazla şey var. Bunun nedeni de bomba gibi bir finalle veda ediyor olmamız. Hayranların da memnun olacağını umuyorum. Ne yaparsak yapalım bayılacak ve nefret edecek pek çok kişi olduğuna eminim. Yine de insanlar bu finalin ardından hayal kırıklığı yaşarsa çok şaşıracağım. Büyük bir emek ve sevgiyle çektiğimiz bölümlerin tatmin edici olduğuna inanıyorum. Umarım herkes öyle düşünür.”

Doğrusu söz konusu Game of Thrones olunca herkesi memnun edecek bir final çekmenin mümkün olduğunu sanmıyoruz. Bakalım Ben Crompton haklı çıkacak mı?

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...