2018 iPhone’ları birçok yeni renkle gelecek

Share

Teknoloji devi Apple‘ın eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone ailesi için yeni bilgiler geliyor.

Bu bilgiler bu sefer modellerin dikkat çeken yeni kasa renklerine üzerine kurulu. Apple’ın 2018 iPhone serisi üç yeni modelden oluşuyor. Bunlar 5,8 inç OLED ekranlı ikinci jenerasyon iPhone X, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone (iPhone 9 olabilir) modelleri.

Olabildiğince merak edilen telefonlar, meşhur analist Ming-Chi Kuo‘ya göre yeni renk seçeneklerine sahip olacak. Burada ikinci jenerasyon iPhone X ile iPhone X Plus’ın “altın, gümüş ve uzay grisi” renkleriyle satışa çıkacağı belirtiliyor.

Bir Hayli kişinin merak ettiği LCD ekranlı modelin ise “kırmızı, mavi, beyaz, gri ve turuncu” renkler ile elde edilebileceği söyleniyor. Bunlar arasından bilhassa kırmızı renk dikkat çekiyor. Çünkü biliyorsunuz şirket al rengi sadece “RED” serisine hususi olarak bırakıyor. Bunun değiştirilme ihtimali kullanıcılar için güzel görünüyor.

LCD ekranlı modele üsttekilere ek olarak iPhone 5C‘de bulunduğu gibi başka diri renkler sunması da beklenen Apple, bu sefer şekli ağırbaşlı oranda artıracak gibi duruyor.

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...