Nokia 7 Plus ve Nokia 4 modelleri geliyor

Share

2017 yılında akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yapan Nokia, 2018 yılında vites yükseltecek. Kısa bir süre önce Android Go işletim sistemli Nokia 1’i hazırlayacağı ortaya çıkan marka, şimdi de Nokia 7 Plus ve Nokia 4 modelleri için hazırlanıyor. Dahası da var!

HDM Global çatısı altında adete yeniden doğan Nokia, 2017 yılını Nokia 8 modeliyle başarılı bir şekilde kapattı. 2018 yılı ise çok daha hareketli geçecek gibi görünüyor zira toplamda 6 yeni modelin piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Bu modeller arasında isimleri en net konuşulanlar ise Nokia 7 Plus ve Nokia 4 modelleri.

Nokia’nın 2018 yılı için yol haritası bir hayli kapsamlı. Kısa bir süre önce Android Go işletim sistemli Nokia 1 modelini hazırladığı ortaya çıkan Nokia’nın yeni yılda 5 model daha üreteceği söyleniyor. 2017 yılında Çin’de satışa sunulan Nokia 7 modelinin gelişmiş versiyonu olması beklenen bu telefon adından da anlaşılacağı üzere daha büyük bir ekrana sahip olacak. Önceki modelde, 5.2 inç ekran ve Snapdragon 630 işlemcisi yer alıyordu. Bu modelde ise 5.5 inç ekran ve daha güncel bir işlemci kullanılabilir. Bunun Snapdragon 660 olması çok yüksek ihtimal.

Nokia 4 için henüz somutlaşan detay yok ancak model numarası ile orta seviyede konumlanacağına kesin gözüyle bakabiliriz. 2018 yılında tanıtılacak telefonların Nokia 9, Nokia 6 (2018), Nokia 8 (2018), Nokia 7 Plus, Nokia 4 ve Nokia 1 olması bekleniyor. Yeni yılın ilk modellerinin veya bir kısmının ise Şubat ayının son haftasında Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...