Arif v 216 vizyonda!

Share

Cem Yılmaz’ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Arif v 216, G.O.R.A filmiyle tanıştığımız Esnaf Arif ve Robot 216 karakterlerini yeniden bir araya getiriyor.

G.O.R.A’dan tanıdığımız ve bir robot olan 216, insan olmanın hayaliyle yaşamaktadır. Uzaydaki evinden yola çıkar ve çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir. Onunla birlikte insan gibi yaşamaya başlar.

Tıpkı insanlar gibi sıradan bir yaşam sürmeye çalışsa da farklı olduğu çevresindeki kimsenin dikkatinden kaçmaz. Yine de dünyada, insanlar arasında yaşamaya alıştığı sırada aşk kapısını çalar. Aslında bir robot olduğunu herkesten gizlemeye çalışan 216 ne kadar istese de bunu başaramaz.

Bu sırada 216’yı fark eden zengin bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216’yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği de değiştirmek istemektedir. Öte yandan Arif ise bu korkunç planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216’yı korkunç planlardan kurtarmak için bir mücadeleye girişir.

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...