BlackBerry’de Android ile işler yolunda gidiyor

Share

Görünen o ki BlackBerry markası, KEYone ve Motion gibi akıllı telefon modellerinin vermiş olduğu güvenle durgunluk döneminden çıkıyor.

Uzun zamandır markanın ürünlerini sevenlerin ve başka akıllı telefonlardan geçiş yapanların olumlu yorumlarından hareketle, TCL çatısı altındaki BlackBerry Mobile bu yıl içerisinde en az iki yeni akıllı telefonun piyasaya sürüleceğini müjdelemiş durumda. Tamamen yeni cihazlar olacağının altı çizilen modellerin fiziksel klavye ile geleceği belirtiliyor.

Şirket, klavye pazarını büyütme kabiliyeti konusunda oldukça emin. Fiziksel klavyelerin sunabileceği verimlilik ve rahatlık için piyasada bir yer olduğuna inanan BlackBerry Mobile, düşük maliyetli bir cihazla varlığını büyütmeyi düşünüyor. Öte yandan bu yıl planlanan telefonlardan birisinin de fiyat aralığı belirlemeden diğerlerinden daha pahalıya mal olabileceği de ifade arasında. Ayrıca şirket, hayran kitlesi oluşturmak için acele etmeyip ölçülü bir model ortaya çıkartmak hedefinde. Kısacası en azından bir süre süper hızlı, üst seviye bir model beklememekte fayda var.

Bakalım şirket, yeni stratejileri ile eski şaşalı günlerine dönüş yapabilecek mi?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...