Arda Turan Başakşehir’de!

Share

Medipol Başakşehir, Arda Turan’ı renklerine bağladığını resmen açıkladı.

Başakşehir’in Twitter hesabından, Göksel Gümüşdağ imzasıyla yapılan açıklama şu şekilde:

“Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir’in değil, Türkiye’nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun.”

Arda Turan’ın maaşının tamamı Başakşehir’den…

Öte yandan Barcelona Asbaşkanı Jordi Mestre, yeni transferleri Yerry Mina için düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Arda, 2,5 sezonluğuna kiralık olarak aramızdan ayrıldı. Oyuncunun maaşının tamamını Başakşehir Kulübü karşılayacak.” dedi.

Yıldız futbolcunun Barcelona’daki yıllık maaşının vergiler hariç yaklaşık 7 milyon euro olduğu biliniyor.

Barcelona’dan 2.5 yıllığına kiralanan Arda, bugün 18:00’de Atatürk Havalimanı’nda olacak. Başakşehir Arda Turan için 15 Ocak Pazartesi günü imza töreni düzenleyecek.

Milli futbolcu, Başakşehir’de 14 numaralı formayı giyecek.

Arda Turan’dan veda mesajı

Öte yandan Arda da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Barcelona’ya veda etti.

Arda, paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Hiçbir hayâl sihir ile gerçeğe dönüşmez bu hayatta. Bir hayâlperest olarak, bunun cesaret, kararlılık ve emek gerektirdiğini iyi bilirim. Günün birinde Barcelona takımının formasını giymek, en çılgın hayâllerimden biriydi. Ve bu hayâlimi gerçekleştirdiğim için son nefesime kadar kendimle gurur duyacağım. Ama şimdi veda zamanı. En azından bir süreliğine. Sahada ve saha dışında her anın tadını çıkarmamı sağlayan takım arkadaşlarım, sizlerle aynı takımın parçası olmak büyük bir ayrıcalıktı. Camp Nou’da adımı haykıran Barcelona sevdalıları, sizin için mücadele etme imkanı bulduğum her bir fırsat benim için çok kıymetliydi. Sadece benim değil, sayısız Türk çocuğunun, rüyasını gerçekleştiren kulübüm, bilmenizi isterim ki ruhumun bir yerinde hala bir gülümseme saklı. O gülümsemeyi bulmam için ülkeme dönmeme izin verdiniz, minnettarım. Yeniden o çok sevdiğiniz adama dönüşmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Aramızdaki mesafenin ise hiçbir önemi yok. Birlikte yaşadığımız anlar sonsuza dek kalbimde olacak, gücüme güç katacak, yolumu aydınlatacak.”

Goal

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...