Meghan Markle sosyal medya hesaplarını kapattı

Share

Prens Harry’nin gönlünün sultanı olan Megham Markle Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarını kapattı. Şu sıralar tüm dünyanın gözünün önünde olan Markle neden böyle bir atak yaptı?

Prens Harry ile önümüzdeki Mayıs ayında evlenecek olan 36 yaşındaki ABD’li oyuncu Meghan Markle sosyal medya hesaplarının tümünü kapattı.

Los Angeleslı yıldız, sosyal medyada bugüne kadar kendisini takip eden herkese teşekkür etti ve hesaplarını uzun bir süredir aktif olarak kullanmadığı için kapatma kararı aldığını duyurdu.

Markle, Nisan 2017’de de kişisel blog sayfası ‘The Tig’i kapamıştı.

Meghan Markle’ın özellikle Instagram hesabı, hayranlarına Prens Harry öncesi yaşamı hakkında birçok bilgi sunuyordu.

Markle ayrıca Brexit karşıtı fikirlerini de Instagram üzerinde bir paylaşımla belirtmişti. Kraliçe Elizabeth’in siyasi fikirlerini hiçkimse ile paylaşmadığı biliniyor. Belki de bu hareket Kraliçe’nin küçük bir ricası ile gerçekleşti, kim bilir!

Milliyet

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...