Bir ayrılık haberi de Louis Vuitton’dan

Share

2017 senesi moda evleri için ayrılıkların yılı olmuştu. 10 yılın ardından Celine’den ayrılan Phoebe Philo ve 17 yıldan sonra Burberry ile yollarını ayıran Christopher Bailey’den sonra bir ayrılık haberi de Louis Vuitton cephesinden geldi.

2011 yılından bu yana sanat yönetmenliğini yürüttüğü Louis Vuitton’dan ayrılan Kim Jones, 7 yıllık görev süresince Louis Vuitton’da birçok başarılı projeye imza attı. Chapman Brothers ve son olarak Supreme ile gerçekleştirdiği iş birlikleriyle moda endüstrisine damga vuran tasarımcı, 18 Ocak günü Paris’te düzenlenen 2018 Sonbahar/Kış defilesiyle Louis Vuitton defterini de kapatmış oldu. Şovun kapanışını süpermodeller Kate Moss ve Naomi Campbell ile yapan Jones, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Tasarımcının yeni görev yeri belli değil ancak, kadın giyim konusunda çok az deneyime sahip olmasına rağmen, Versace ya da Burberry’ye gideceği konuşuluyor.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...