Instagram’da son görülme nasıl kapatılır?

Share

Instagram’a sessiz sedasız sunulan yeni bir özellik; Facebook ve Whatsapp’ta olduğu gibi kullanıcıların birbirlerini en son ne zaman aktif olduğunu görebilmelerini sağlıyor. Peki bu özel bilgimizi paylaşmak zorunda mıyız? Instagram’da son görülme nasıl kapatılır? İşte yolu…

Instagram’da son görülme nasıl kapatılır? Bu sorunun yanıtı dünden bu yana yoğun olarak aranıyor; çünkü Instagram’ın varsayılan olarak açık sunduğu bu özellik nedeniyle kullanıcılar farkında olmadan son görülme tarihlerini paylaşıyorlar. Ancak istendiği taktirde Instagram’da son görülme kapatılabiliyor. Bunun için izlemeniz gereken basit bir yol var!

Öncelikle Ayarlar’a girin. Ardından alt kısımda yer alan ‘Hareket Durumunu Göster’ seçeneğini devre dışı bırakıyoruz. Böylece Instagram’ın son görülme özelliğini kapatma işlemini başarıyla tamamlıyoruz.

Instagramda son görülme nasıl kapatılır

Bu özelliği kapatmanız halinde arkadaşlarınızın son görülme zamanlarına ulaşamayacağınızı hatırlatmak isteriz. WhatsApp gibi diğer uygulamalarda bu bilgileri paylaşmayan kullanıcılar için benzer yöntemler uyguluyor.

Hürriyet

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...