Samsung Galaxy J8 (2018) ortaya çıktı

Share

İsimlendirme konusunda Galaxy S serisine benzer bir yapıya bürünen Samsung Galaxy J serisinin, A serisine kıyasla daha uygun fiyatlı orta seviye akıllı telefonlardan oluştuğu uzun süredir bilinen bir gerçek. Bu kapsamda serisinin yeni üyesi olan Galaxy J8 (2018) modeli hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Model ismi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, şirkete yakın kaynaklar tarafından Geekbench ve GFXBench gibi farklı testlerde ortaya çıkan SM-J720F model numaralı bu cihazın yenilenen Galaxy J8 olduğu iddia ediliyor.

Galaxy J8 (2018) özellikleri nasıl olacak?

Galaxy J8 (2018) özellikleri

Ortaya çıkan veriler cihazın 1.59 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7885 işlemciden ve Mali G-71 grafik biriminden güç aldığını gösteriyor. 4 GB RAM’in yer aldığı cihaz, depolama tarafında ise 32 GB’lık bir alan sunuyor.

5.5 inç büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlük sunan bir ekrana sahip olan Galaxy J8 (2018) modelinin arka tarafında 12 Megapiksel, ön tarafında ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir kameraya ev sahipliği yapması bekleniyor.

Her iki kamera Full HD çözünürlüğünde video çekimi yapabiliyor. Cihaz hakkında dikkat çeken bir diğer detay ise Android 8.0 Oreo ile kutudan çıkacak olması. Zira, bu telefon iddia edildiği gibi MWC 2018 öncesinde tanıtılırsa, Android Oreo ile kutudan çıkan ilk Samsung modeli olarak Galaxy S9‘u geride bırakacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...