iPhone XI nasıl görünecek?

Share

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone modelleri ile ilgili gelen raporlar iDropNews’e ilham kaynağı oldu. Böylece iPhone XI için ilk konsept çalışması ortaya çıktı.

Endüstri kaynakları ve analistlerden gelen raporlar Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone modellerinde daha ince çerçevelere ve daha küçük bir çentiğe yer vereceğini gösteriyor.

iPhone XI

Bu raporlar doğrultusunda iPhone XI’in (geçici isim) neye benzeyeceğini hayal eden ilk çalışma iDropNews’ten geldi. iDropNews, geçen yıl iPhone X’un gerçek tasarımına en yakın konsepti hazırlayan site olmuştu.

iPhone XI

Geçen hafta yayınlanan raporlarda yeni iPhone modelinin Apple’ın Face ID sensörlerini ön kameraya entegre etmesi nedeniyle daha küçük bir çentik tasarımına sahip olabileceği belirtildi. Böyle bir değişiklik, daha az sayıda sensör bulunacağı için Apple’ın çentiğin boyutunu azaltmasına imkan verecektir.

iPhone XI

Daha küçük çentiklere ek olarak konsept görüntüleri zaten ince olan iPhone X çerçevelerinin daha da inceleceğini ve kamera modülünün cihazın arkasıyla aynı hizada olacağını düşündürüyor.

Apple’ın bu yıl üç yeni iphone modeli tanıtması bekleniyor. 6.1 inçlik modelin iPhone X tasarımına benzer olacağı düşünülüyor. 5.8 inç ve 6.5 inçlik modellerin ise görseldekilere benzer bir tasarımla gelmesi muhtemel.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...