Galaxy S9 ailesi resmi görselleriyle karşımızda

Share

Uzun zamandır merakla beklenilen Samsung’un yeni amiral gemi modelleri Evan Blass tarafından gün yüzüne çıkartıldı. İşte en güvenilir kaynaktan gelen Galaxy S9 ailesi görselleri!

Sızıntıların efendisi olarak bilinen Evan Blass, Samsung’un yeni amiral gemi modellerinin üzerindeki sır perdesini kaldırdı. Bugüne kadar neredeyse hiç ıskalamayan Evan Blass Galaxy S9 ailesinin nasıl görüneceğini de netleştirmiş oldu.

Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılarla büyük ölçüde benzerlik gösteren son sızıntı, Galaxy S8+ ailesiyle de neredeyse aynı tasarıma sahip. Yan çerçevelerin önceki modele kıyasla kalın gözükmesine gelen tepkilere Evan Blass’ın cevabı ise aşağıdaki gibi oldu.

Snapdragon 845 ve Exynos 9810 işlemcilerinden gücünü alması beklenilen modellerin 4/6 GB RAM ve 64/128 GB dahili depolama kapasitesiyle geleceği söyleniyor.

Diğer taraftan Galaxy S9 modelinde 12 Megapiksellik F/1.5 diyafram açıklığındaki tek kamera kullanılacakken S9+ modelindeyse 12 Megapiksellik çift kamera kurulumuna yer verilecek. Model hakkındaki en doğru bilgilere ise 25 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinlikte ulaşacağız.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...