Tinder eşleşmelerinde neden geri dönüş alamıyorsunuz?

Share

Hayattan umduğu ilişkileri bulamamış kişiler teknoloji çağında yaşıyor olmamızdan mütevellit arkadaşlık uygulamalarına üye olup oralardan medet umabiliyor ki yapılan araştırmalar bu şekilde tanışıp evlenen çiftlerin sayısında her geçen gün bir artış olduğunu gösteriyor. Ancak herkes bu kadar şanslı olmayabiliyor 🙁 Sırf karşı taraftan cevap gelmedi diye kafayı yiyip bunalımlara giren kişilerin sayısında da artış gözlemek mümkün. Umudunuzu kaybetmeyin her şeyin bir çözümü var!

Karşınızdakinin de meşgul olabileceğini unutmayın

Bu tarz arkadaşlık kurma uygulamalarında siz bir eşleşme aldıysanız karşınızdaki de başka bir kişiyle eşleşme yakalamış olabilir! Kıskançlık triplerine girmenin alemi yok aynı anda birden fazla eşleşme yakalayıp hepsiyle de aynı anda konuşmayan biri varsa buyursun kanıtlasın. Dolayısıyla size yazmamasının sebeplerinden biri bu olabilir!

Karşınızdakinin de bir hayatı olduğunu unutmayın. İnsanlar çalışıyor işe veya okula gidiyor arkadaşlarıyla ve ailesiyle vakit geçiriyor. Telefonun başında size cevap atmak için 7/24 konumlanmıyor kimse!

Ona geçmişteki anılarını hatırlatıyor olabilirsiniz

Genellikle Tinder ve diğer tüm uygulamalarda bir hesaba sahip kişiler, geçmişlerinde pek de iyi olmayan ilişki deneyimlemiş olabilirler. Beğendiğiniz kişiler profilinizde onlara eksiyi anımsatan anılarından izler görebilir. Dolayısıyla bu durum, sizi ne kadar beğenirlerse beğensinler yazmadan geçmelerine sebep olabilir.

Sıkıcı sorular soruyor olabilirsiniz

Bazen yaygın olanının dışına çıkarak sıkıcı ve klişe sorulardan sıyrılmak gerekir. Bu sayede karşınızdaki için çok daha çekici hale gelebilirsiniz. Gününün nasıl geçtiğini ya da yaşadığı yerde havanın nasıl olduğunu sormak yerine muhabbetin daha gelişip uzayacağı ilgi çekici sorular sormayı deneyin ki karşı taraf size yazıyor olmaktan keyif alsın.

Kendiniz hakkında sıkıcı ya da sıradan detaylardan bahsetmeyin

Ruh eşinizi bulmak istiyorsanız işe, kendiniz hakkında sıradan ya da karşı tarafı dinlerken sıkıntıdan öldürmeyecek şeyler anlatarak başlayın. Kimse size, pul koleksiyonlarınızı ya da en sevdiğiniz kitapların ne olduğunu dinleyerek aşık olmaz! Bu sayede ancak hoş arkadaşlıklar kurulabilir ama ruh eşi bulunamaz! Bu yüzden kendinizi tanıtırken illa ki ilginç olan uçuk kaçık bir yanınız vardır, korkmayın ve onlardan bahsedin. İnanın karşı taraf hem cesaretinize hayran kalacak hem de ertesi gün daha siz mesaj atmadan günün ilk mesajını o atacaktır!

Olgun davranın

Olgunluk, kim ne derse desin bugün birçok kadının ya da erkeğin karşı tarafta aradığı ilk şey! Kullandığınız emojilerden yazım şeklinize ve seçtiğiniz kelimelere kadar karşı tarafa ne kadar olgun olup olmadığınızla alakalı olumlu ya da olumsuz bir izlenim verirsiniz. Dikkatsizliğiniz yüzünden yapacağınız bazı hatalar karşı tarafın hakkınızda “Liseli kafasında!” tarzında düşüncelerin oluşmasına neden olabilir. Sonuçta dijital ortamda bir kişiyle iletişim kuruyorsunuz, sizi yüz yüze görmedikleri için ‘klavyenizle’ ölçmeye çalışmaları oldukça normal!

Mola / İpek Kamçı

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...