Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Ultimate

Share

Sony’nin, ekran-kasa oranı yüksek olan yeni büyük ekranlı amiral gemisi bir akıllı telefonu Xperia Ultimate hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bakalım bu cihazın muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı nasıl.

Xperia Ultimate adını alacak olan bu yeni akıllı telefonun tasarımı, iddia edildiği üzere yukarıda yer alan şemadaki gibi olacak. Günümüz trendinin aksine bu telefon, 16: 9 formatında % 81 kasa oranına sahip 5,7-inç 4K bir ekran ile gelecek.

Xperia Ultimate

Cihazın muhtemel teknik özelliklerini hızlıca sırlayacak olursak:

  • Ekran: 5,7 inç 4K HDR OLED (RGBW), ekran oranı% 81,5
  • Yonga seti ve bellek: Qualcomm Snapdragon 845, RAM 6 GB ve 128 GB ROM
  • Kamera: HDR + desteğine sahip, sırasıyla F2.0 – F1.7 diyafram açıklığına sahip çift 19 ve 12 Megapiksel kamera kamera sensörü. Ayrıca bu sensörler ile gelişmiş bir ağır çekim deneyemi elde edilebilecek.
  • Pil: QC4.0 + hızlı şarj desteği ile 3800 mAh

Son olarak, bu yeni cihazda kulaklık girişi olmayacağını ve günümüz akıllı telefonlarından çok farklı bir özellik sunacağını da belirtmeden geçmeyelim.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...