Ed Sheeran köy satın aldı

Share

Kazandıklarını lüks malikanelere ya da yatlara hiç olmadı uçaklara yatıran ünlüler artık sıradan geliyor. Ama bu kez bir ünlü şarkıcı, sesiyle kazandığı paranın büyük bölümünü bir köyde satın aldığı evlere yatırdı.

Müziğiyle ortalığı kasıp kavuran 28 yaşındaki şarkıcı, kazancını bir köye yatırdı. Daha önce de bir ev satın aldığı ve yaşadığı köyden bu kez yan yana duran yeni evler aldı. Bunun ardından da köy artık şarkıcının adıyla anılmaya başlandı.

Bir süre önce Cherry Seaborn ile nişanlanan İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, emlak portföyüne sessiz ve sakin bir Suffolk köyünde yan yana dört tane evi de kattı.

Bu yatırımın ardından o köy Sheeran köyü olarak anılmaya başlandı. Genç şarkıcının bu yatırımları köyde yaşayanları da mutlu etti. Köyün sakinleri “Ed çok tatlı ve dost canlısı biri” diyerek ünlü şarkıcının aralarına katılmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Ed Sheeran köydeki ilk evini 2012 yılında satın aldı. Şarkıcı, geniş bir arazi içindeki eve 895 bin sterlin ödedi. Sheeran, daha sonra da yan yana duran dört evi yatırımları arasına kattı

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...