Ulaştırma Bakanı’nın sözünü kesen robota format atıldı

Share

Güvenli İnternet Günü kapsamında konuşan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ilginç bir olay yaşadı. Etkinliği sunması için programlanan robot, pek de beklendiği gibi hareket etmedi. Sık sık Ulaştırma Bakanı’nın sözünü kesen robot ufak çaplı bir krize neden oldu.

BTK tarafından düzenlenen Güvenli İnternet Günü kapsamında, bugün için özel olarak sahneye çıkan robot işlem fonksiyonları bozulunca Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın sözünü kesmeye ve konuşmasını bölmeye başladı.

Hal böyle olunca, bir süre sonra Bakan Arslan duruma tepki göstererek “Robotun kafası karıştı. Robotu kim kontrol ediyorsa gereğini yapın lütfen.” diyerek, robotun sahneden uzaklaştırılmasını istedi. Uzaktan kumanda ile kontrol edilerek sahneden uzaklaştırılan robota bu yaşanan hatadan dolayı format atıldı.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...