Nusret, ABD’de hamburger zinciri kuracak

Share

Son zamanların gündemden düşmeyen ismi haline gelen Nusret, yemeklerinin aşırı pahalı fiyatlarla satıldığı ve hijyen kurallarına aykırı olduğu eleştirilerinin sonrasında ABD’de daha uygun fiyatlarla hamburger zinciri kurmaya hazırlanıyor. İşte, Nusret’in tüm eleştirilere yanıt niteliğinde ABD’de kuracağı hamburger zinciriyle ilgili tüm detaylar…

Nusr-Et markasının kurucusu Nusret, son dönemlerde yemeklerinin hijyenik olmadığı iddiası ve bununla birlikte pahalı fiyatlarla satıldığı eleştiri konusu haline gelerek gündemdeki en çok konuşulan konular arasında yerini alıyor. Nusret, tüm bu eleştirilere yanıt niteliğinde yeni bir girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Nusret, ABD Los Angeles’da ünlü tuz serpme hareketinden ilham alarak ilk Salt Bae restoranı kuracak. Nusret, yeni Nusr-Et burger zincirinin daha uygun fiyatlarla satılarak geniş bir kesime hitap etmeyi amaçladığını ve kuracağı burger zincirinin sadece zenginleri kapsamayacağının altını özellikle çizdi. Öte yandan Nusret, burger zincirinin ikinci restoranını da Soho’da açmayı düşündüklerini ifade etti.

SADECE ZENGİNLER İÇİN OLMAYACAK

Haberde, restoranın yaklaşık 400 metrekarelik bir büyüklüğe sahip olacağı ve alkol satışı da yapılacağı belirtildi. New York Post, diğer retoranlarının aksine Nusr-Et’in burger zincirinin, makul fiyatlarıyla herkese hitap etmeyi amaçladığını ve klasik fast food zincirlerinden farklı olarak masaya servis yapılacağını yazdı. Gökçe, yeni konsept için “Sadece zenginler için olmayacak” diye konuştu.

İSRAİLLİ EMLAK KRALIYLA ÇALIŞACAK

Doğuş Holding Başkan Yardımcısı Yavuz Pehlivanlar ise ilk restoranın sonbaharda açılacağını, burger zincirini Manhattan ve Brooklyn’deki restoranlarla genişletmeyi hedeflediklerini söyledi.

Pehlivanlar, projeye İsrail asıllı emlak patronu Rotem Rosen’in de destek verdiğini ifade etti. Rosen’in Nusret’in ABD’de açacağı restoranlar için yeni yer arayışına destek verdiği söyleniyor.

New York’un önde gelen emlak patronları arasında yer alan İsrailli Rotem Rosen, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas’ta açtığı Zuma isimli restoranın ortakları arasında da yer alıyor. Rosen, Tel Aviv merkezli emlak şirketi ASRR Capital’in kurucusu olarak biliniyor.

Yedi

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...