Apple’ın Kablosuz Kulaklığı Airpods Patladı

Share

Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleriyle beraber tanıttığı kablosuz kulaklığı AirPods, fitness salonunda çalışan kişinin kulağında patladı.

Apple’ın 2016 yılında satışa çıkardığı AirPods, yüksek fiyatına rağmen dünya genelinde büyük ilgi gördü. Hatta yoğun talep bazı bölgelerde stok sıkıntısı bile oluşturdu. Kullanıcıları kablolardan kurtararak özgürleştiren AirPods, şarj kutusu sayesinde oldukça güvende saklanabiliyor.

Son yaşanan olay AirPods hakkında şaşırtıcı bir durumu ortaya çıkardı. St.Petersburg’daki bir fitness salonunda antreman yapan Jason Colon, sağ kulaklığından beyaz bir dumanın geldiğini fark etti. Bunu fark eden Colon, AirPods’larını hemen kulağından çıkarıp bir masanın üzerine koydu. AirPods’ları masaya koyup yardım çağırmaya giden Colon, döndüğünde kulaklıkların patladığını gördü.

Olayla ilgili açıklama yapan Colon, ‘’Bu şimdiye kadar yaşadığım en çılgın şey’’ dedi.

Apple sorunu araştırıyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Apple, olayı haberleştiren medya kuruluşuna sorunun araştırıldığını ve yakın gelecekte Colon ile temas kurulacağını söyledi.

Mühendis Beyinler

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...