Arnold Schwarzenegger, yeni TV serisi hazırlığında

Share

Amazon‘un kullanıcılarına dizi, film, belgesel gibi seçenekler sunduğu TV servisi her geçen gün yeni gelecek yapım haberleriyle gündemde. Şimdi ise, Outriders adlı yeni yapımda Arnold Schwarzenegger‘in rol alacağı konuşuluyor.

Gelecek sene Terminatör filminde rol almaya hazırlanan Avusturya doğumlu ABD vatandaşı ve Eski California Eyalet Valisi Arnold Schwarzenegger‘in, gelecek seneden önce Amazon’un yeni TV serisinde oynayacağı açıklandı.

Schwarzenegger, Federal Marshall olarak karşımıza geçecek

Outrider adında yeni TV serisi yayınlamaya hazırlanan Amazon, serinin konusunun 1800‘lerin sonlarında Oklahama bölgesinde geçeceği ve efsanevi bir kanun kaçağının acımasızlığıyla bilinen Federal Marshall ile olan mücadelesini konu ediniyor. Federal Marshall olarak ekrana geçecek olan Schwarzenegger, daha önce de sayısız TV yapımında rol almış ve NBC’de yayınlanan ”The New Celebrity Apprentice” yapımını bir sezon boyunca sunmuştu.

Henüz yayınlanma tarihi olmayan seride yılların sinema oyuncusu ve California Eski Valisi Schwarzenegger, Amazon’un Tom Clancy’s Jack Ryan yapımında da görev alan Mace Neufeld ile birlikte serinin yürütücü yapımcılığını da yapacağı kulağımıza gelen duyumlar arasında.

Pembe Teknoloji

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...