Erkeklere sorulmaması gereken 3 soru

Share

İlişkinin temeli karşılıklı iletişim olsa da bazı sorular bu iletişimin kopmasına neden olabiliyor. İşte erkeklere sormamanız gereken 3 soru:

1- Kilo almış mıyım?

Bir erkek için en tehlikeli soruların başında bu cümle geliyor. Size kilo almadığınızı söylese, onu yalan söylemekle itham edeceksiniz. Size dürüst olmak adına biraz kilo aldığınızı ifade ederse, bu kez kavga çıkması mümkün. Doğal olarak, cevabından hoşlanmayacağınız soruları sormayın, bu konuda sevgiliniz yerine tartılardan yardım alın.

2- Eski sevgilin nasıl birisiydi?

Bu soru sizi olduğu kadar onu da fazlasıyla gerecektir. Ondan memnun olsa, “eski sevgili” konumunda olmazdı değil mi? Ayrıca dürüst olalım, tamamiyle olumsuz şeyler anlatsa bile, anlattıkları sonrasında sürekli kendinizi onunla karşılaştırıp mutsuz olacaksınız.

3- 10 yıl sonra bizi nerede görüyorsun?

Acı ama gerçek. Erkekler bırakın 10 yıl sonrasını, 10 dakika sonrasını bile planlamamayı tercih ediyorlar. Aynı zamanda insanı fazlasıyla geren bu sorunun, biraz empati kurarak kendinize sorulduğunu düşünün. Anında verecek bir cevap bulamıyorsunuz değil mi?

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...