Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Türkiye fiyatları açıklandı

Share

Samsung’un MWC 2018 kapsamında merakla beklenilen en yeni akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri tanıttı. Peki Galaxy S9 fiyatı ve Galaxy S9 Plus fiyatı Türkiye’de nasıl?

İddialı özellikleriyle dikkat çeken Galaxy S9 ailesi yeniden tasarlanan kamerasıyla ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yılın amiral gemi modelleriyle benzer tasarım çizgisinde olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus, Ultra ağır çekim, düşük ışık performansı ve arıtılmış gerçeklik alanında oldukça iddialı.

Samsung’un ilk defa kullandığı çift stereo hoparlöre sahip olan Galaxy S9 ailesi için ülkemizdeki fiyatlarda açıklandı. Galaxy S9 fiyatı 64 GB sürüm için 4.599 TL olarak belirlendi.

Galaxy S9 Plus fiyatı ise depolama kapasitesine göre farklılık gösteriyor. 64 GB depolama için Galaxy S9 Plus fiyatı 5.199 TL iken 128 GB için 5.399 TL ve 256 GB için 5.699 TL olarak belirlenmiş.

25 Şubat 2018 tarihinden itibaren ön siparişe sunulan modeller Gece Siyahı, Titanyum Grisi ve Leylak Moru renk seçenekleriyle satın alınabilecek. Ön sipariş veren kullancılar ayrıca 1.300 TL değerindeki Samsung Gear Sport akıllı saatte ücretsiz sahip olabilecek. 1 Mart tarihinden itibarense ülkemizdeki raflarda yerini alacak.

Ayrıca Samsung’un Galaxy S9 ailesi için devreye soktuğu yeni kampanyasıyla eski telefonlarını veren kullanıcılar 4.000 TL’ye varan indirimle yeni telefonlarına kavuşabilecek. Örneğin iyi durumdaki bir Galaxy S7 Edge modeli 2.200 TL’ye kadar geri alınabilecek. Bunun yanı sıra tüketici kredileri de Galaxy S9 ailesi için sunulacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...