Motorola RAZR efsanesi geri mi dönüyor?

Share

HMD Global’in Nokia’ya ait eski modelleri yenileyerek tekrar satışa sunması, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilirken, rakip akıllı telefon üreticilerinin dikkatini çekti.

Zira, geçtiğimiz yıl Nokia 3310 modelini yenileyen firma, efsanevi Nokia modeli olan 8810’u, Nokia 8110 4G modeli adı altında tekrar kullanıcılar ile buluşturdu.

Bu kapsamda cep telefonu tarihinin en popüler modellerinden birisinin Motorola RAZR olduğu tartışmasız bir gerçek. Lenovo CEO’su uzun bir süredir tartışılan Motorola RAZR yenilenecek mi? sorusuna dikkat çekici bir cevap verdi.

Motorola RAZR için iki ihtimal üzerinde duruluyor!

Lenovo CEO’su Yang Yuanqing, Motorola RAZR modelinin yenilenmesi ile ilgili soruya ” Yeni teknolojiyle, özellikle katlanabilir ekranlarla, akıllı telefon tasarımımızda çok daha fazla yenilik göreceksiniz. ” şeklinde cevap verdi.

CEO’ya RAZR’a atıfta bulunup bulunmadığı sorulduğunda ise, “ Sanırım, daha önce bu soruya cevap verdim. ” şeklinde bir yanıt geldi. 2016 yılında Moto RAZR için yayınlanan video, şirketin cihazı yenileyeceği iddialarını güçlendiriyor.

RAZR modelinin geri dönüşü konusunda iki ihtimal üzerine duruluyor. Bunlardan ilki, HMD’nin Nokia politikası ile benzer şekilde 2018 için yenilenen Moto RAZR’in yeni bir tasarıma ve donanıma ev sahipliği yapacağı yönünde.

Diğer bir ihtimal ise, Motorola’nın ilerleyen aylarda satışa sunmayı planladığı katlanabilir bir akıllı telefonu RAZR adı altında piyasaya sunacağı yönünde.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...