Miranda Kerr’den güzellik sırları

Share

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, bir dergiye özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Miranda Kerr sık sık pazara gidip taze meyve sebze aldığını söyleyerek hayranlarını şaşırttı. Miranda Kerr, yaptığı açıklamada güne limonlu sıcak su içerek başladığını belirtti. 34 yaşındaki model “Böylece sindirim sistemim aktif olarak çalışır” dedi. Haftada iki defa pilates ve yoga yaptığını vurgulayan Kerr, “Oğlumla dans etmek ve karın egzersizleri çalışmak vazgeçilmezlerim arasında. Sebze ağırlıklı beslenirim, lahana ve ıspanak en sevdiklerim, tazelerini almak için sık sık pazara giderim” şeklinde konuştu.

Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile geçen mayısta evlenen Miranda Kerr bilindiği gibi ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Kerr’in sağlıklı beslenmesinin en büyük nedeni de yeni doğacak bebeği. Miranda Kerr’in Orlanda Bloom ile evliliğinden Flynn isimli 6 yaşında bir erkek çocuğu daha var. Kerr’in ikinci çocuğu ise kasım ayında dünyaya gelecek.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...