Bir ceket ile başlayan hikaye…

Share

Giorgio Armani ilk kısa filmini Milano Moda Haftasında çıkardı. Ünlü tasarımcının kendisinin üzerinde çalıştığı film, Armani Tiyatrosunda ünlü markanın defilesinin ardından yayınlandı.

“A Jacket” isimli kısa film, İtalyan aktör ve yönetmen Michele Placido tarafından yönetildi. Armani/Laboratorio’nun yeni nesilleri desteklemek için başlatılan projenin altında yer alan “A Jacket”, film öğrencilerine adandı. Geçtiğimiz sene gerçekleşen yarışmada seçilen dokuz öğrenci adayı ile çekilen kısa film, Armani’nin tasarım estetiğinin temelini yansıtıyor.

Birçok filmin kıyafetlerini tasarlayan Armani film sektörü ile yakından ilgileniyordu. Çıkardığı ilk filminin devamının olacağını vurgulayan Giorgio Armani, “A Jacket” için ünlü oyuncular Sara Serraiocco ve Lorenzo Richelmy ile çalıştı. Senarist Francesca Marciano, bu film ile Armani’nin yaratıcılığının ve modaya bakış açısının su yüzüne çıktığını söyledi.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...