Xiaomi’den parmak izi okuyan fare

Share

Oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunan Xiaomi bu defaysa parmak izi sensörüne sahip bir fare ile karşımıza çıktı. İşte Xiaomi parmak izi okuyan fare!

Günümüzde gittikçe yaygınlaşan parmak izi sensörleri telefonlarımızda ekranların altına girerken artık bilgisayarlarda da tercih edilmeye başlandı. Ancak eski nesil bir bilgisayarınız varsa Xiaomi sayesinde bunu hiç dert etmenize gerek kalmayacak.

Xiaomi’nin Mijia markası tarafından tanıtılan yeni fare rakiplerinden çok daha farklı olarak üzerinde bir parmak izi okuyucu ile geliyor. Tekerleğin hemen üst kısmına yerleştirilen bu sensör sayesinde bilgisayarınızın oturumunu kolayca kapatıp açabilecek veya bankacılık işlemlerinizi güvenle yapabileceksiniz.

1600 DPI hassasiyete sahip olan parmak izi okuyan fare sağ el ve sol el kullanımına uygun olarak tasarlanmış. Siyah, beyaz ve gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan ürün, 15 Nisan tarihinden itibaren yaklaşık 30 dolara satışa sunulacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...