Meghan Markle’dan kadınlara destek

Share

Meghan Markle, kadınların güçlerini bulmaları gerekmediğini güçlerini kullanmak için motive edilmelerinin doğru olduğunu söyledi. Müstakbel prenses, Kate Middleton ve Prens Harry ile beraber ilk Kraliyet Vakfı Forumu’na katıldı. Kadın gücü hakkında neler yapılacağı sorusuna güzel bir şekilde cevap veren Markle, kadınların gücünün zaten olduğunu sadece motive edilmeleri gerektiğini vurguladı.

Kadınların parlamaları için daha iyi bir zaman olmadığını söyleyen Markle, “Etrafımızda MeToo ve Time’s Up gibi birçok kampanya görüyoruz. Kadınların birbirlerini desteklemek için daha iyi bir zaman olamaz” diye ekledi.

Sadece kadınların değil erkeklerin de bu değişime katılmaları gerektiğini savunan Markle, Kraliyet Vakfı’nın cinsiyet eşitliği konusunda çalışmalar yapacağını söyledi.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...