En seksi hissedilen yaş 30’lar

Share

30’lu yaşlarında olan kadınlar için güzel haberlerimiz var. Aynı zamanda 30’larına yaklaşanlar için de öyle. Birleşik Krallık’ta yapılan yeni bir ankete göre, kadınlar en çok 30’lu yaşlarının ortalarında kendilerini seksi hissediyorlar. Hatta ortalama olarak 34 yaş, en seksi hissedilen yaş olarak karşımıza çıkıyor.

Britanyalı 2.000 kadına, kendilerini seksi hissetmelerini sağlayan şeyler soruldu. 30’larındaki kadınların %64’ü kendilerini şu an bulundukları dönemde en seksi hissettiklerini, çünkü bu yaşlarına güvendiklerini belirtirken, %34’ü ise halihazırdaki ilişkilerinin “daha iyi” olduğunu, buna bağlı olarak da kendilerini daha seksi hissettiklerini söylediler.

30’lu yaşlardaki katılımcılardan %26 ise yatak odasında kendilerine daha fazla güvendiklerinin altını çizdiler. 10 katılımcıdan birisi ise 30’lu yaşlarına girmelerinin ardından libidolarının arttığını ifade eti.

Genele bakıldığında ise kadınların %52’si kendilerini arada sırada seksi hissettiklerini belirtti. Konu üzerine yapılan bir başka ankette ise her üç kadından birisi, kendilerini her daim seksi hissettiklerini söylemişlerdi.

Women’s Health

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...