Ekmeleddin İhsanoğlu kalp krizi geçirdi

Share

MHP İstanbul Milletvekili ve CHP ile MHP’nin son Cumhurbaşkanlığı seçimindeki ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlı Azerbaycan’da kalp krizi geçirdi.

Hastaneye kaldırılan İhsanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

6. Küresel Bakü Forumu’nun “Bölgesel güvenlik, bölgesel barış: Ortadoğu” temalı panelinde konuşma yaparken rahatsızlanan İhsanoğlu, Merkezi Klinik Hastanesi’nin yoğun bakımında tutuluyor.

Anadolu Ajansına konuşan Merkezi Klinik Hastanesi Kardiyoloji Şubesi Şefi Doç. Dr. Firdovsi İbrahimov , “Arka damar genişletildi ve bir stent konuldu. Şu anda koroner yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Bilinci iyi, tansiyonu iyi, nabzı, stent konulduktan sonra rahatladı. Kendisini iyi hissediyor. En az 36 saat yoğun bakımda kalacak” dedi.

BBC

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...