Samsung Galaxy S9 sahipleri ekrandaki ölü noktalardan şikayetçi

Share

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ı geçen hafta ön siparişle satın alan kullanıcılarına göndermeye başladı. Ancak pek çok kullanıcı Galaxy S9’un ekranındaki ölü noktalar şikayet etmeye başladı. Sorun büyürse Samsung küresel çapta bir problemle karşı karşıya kalabilir.

Samsung’un Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelini satın alan ilk kullanıcılar, ekranlarındaki ölü noktalardan şikeyetçi. Şikayetlerin sayısı giderek büyürse Samsung için işler zora girebilir.

İlk alıcılar tarafından en sık bildirilen sorunlardan biri, ekranda rastgele alanlardaki ölü noktalar. Bu, bazı noktalarda ekrana dokunmanın herhangi bir eylemi tetiklemeyeceği anlamına geliyor. Bazı kullanıcılar, bu sorunun ekranın üstünde veya altında göründüğünü iddia ediyor.Tüm cihazlar bu sorundan muzdarip olmasa da, yaygın bir sorun olup olmadığı belli değil. Bu sorunu gören müşterilerin yardım almak için Samsung’la iletişime geçmeleri öneriliyor.

Bir kullanıcı, “Telefonu doğrudan Samsung üzerinden aldım ve onları değiştirme için aradım. Yeni bir telefon siparişi verdim ve arızalı cihazı geri gönderiyorum. İade nakliye etiketini bana e-postayla gönderdiler” dedi.

Ayrıca, yavaş geri bildirim raporları da var. Ekranın bazı alanları tamamen ölü olmasa bile, özellikle yazarken fark edilir bir gecikme yaşanıyor. Bu sorunun bir ölü nokta haline gelip gelmeyeceği belli değil.

İronik olarak, Samsung şu anda dünyanın lider ekran üreticisi. Şirket üst düzey bir çentik ile çok beğenilen iPhone X ekranını bile yaptı, bu yüzden ekranlarının performansı inkar edilemez. Galaxy S9’un yüksek fiyatına rağmen arzulanan birçok şeyi kalite anlamında sunamadığı ise tartışalacak bir konu.

Tüm işaretler bir donanım sorununa işaret ediyor gibi görünse de Samsung ve perakendecilerin yeni modellerle hatalı birimleri değiştirdiği söyleniyor.

Milliyet

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...