LG, G7’de çentik olup olmamasını kullanıcılara sordu

Share

iPhone X‘in ardından birçok Android tabanlı akıllı telefonda karşımıza çıkan çentikli tasarımın LG G7’de kullanılıp kullanılmayacağını sizler belirleyin. Zira LG, yeni amiral gemisinde çentik olup olmayacağını kullanıcılarına sormaya başladı.

Son dönemde akıllı telefon üreticilerinin kafasını en çok kurcalayan şeylerden biri de çentik konusu olsa gerek. Hatırlarsanız dün sizlere OnePlus 6 modelinin de çentik ile üretileceğini iletmiştik. Şimdi de aynı sorun LG’nin başını ağrıtacağa benziyor. Çünkü firma G7 modelinde çentik olup olmayacağı kararını tamamen kullanıcılarına bırakmayı planlıyor.

Reddit üzerinden bir anket olarak başlayan kampanyada LG, “Geçtiğimiz haftalarda ‘Çentik’ konusunda birçok tartışmaya ve yoruma tanıklık ettik. Bazı kullanıcılar özellikle menüye kolay erişim sağladığı için severken, bazı kullanıcılar ekranda kapladığı yerden nefret ediyor. Bizler de G7’nin tasarımı için sizlerden geri bildirimler alarak, Ar-Ge departmanımıza iletmeyi çok istiyoruz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Çentik size göre bir özellik mi yoksa nefret mi ediyorsunuz?” cümlelerini sarfetti.

Kullanıcılar ise Reddit üzerinden verdikleri yanıtların birçoğunda çentikten nefret ettiklerini ve böyle bir şeyin olmaması gerektiğini savundu. Bakalım LG, söz verdiği gibi kullanıcılarını dinleyerek çentikten vazgeçecek mi?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...