Ayrılık haberlerine esprili yanıt

Share

2010 yılında Green Lantern’in setinde tanıştılar ve 2 yıl sonra evlendiler. 2012’den bu yana Hollywood’un mutlu aile portresini kusursuz bir şekilde çiziyorlar. Kızları Ines ve James de bu mutluluğun esas parçaları. Blake Lively ve Ryan Reynolds’tan bahsediyoruz.

Birlikte yakaladıkları ahenge rağmen, son günlerde haklarında çıkan ayrılık söylentileriyle gündeme gelen çift, akıllara şu soruyu getiriyor: Bir arada mutlu görünmekte mi spekülasyonların önüne geçemiyor?

Çıkan söylentilerin üzerine, Twitter hesabından asılsız haberleri tiye alan bir mesaj paylaşan Reynolds, evliliklerinde hiçbir sorun yaşamadıklarını esprili bir şekilde açık ediyor: “Keşke… Bazen yalnız kendim için zaman ayırmak isterdim!”

İkiliyi yakından takip eden herkes Reynolds’ın bu beyanından evliliklerinde hiçbir sorun olmadığını anlayabilir. Esprili halleriyle tanıdığımız ikilinin dünyasında bu tarz açıklamalar gayet olağan. Hatırlarsanız, sırf eğlence maksatlı doğum günlerinde paylaştıkları fotoğraflarda dahi birbirlerini kadrajdan sildikleri oluyor. Bu yüzden bu evliliğin biteceğine dair çıkan söylentilere kulak asmayın! Hollywood’un sempatik çifti her zamanki gibi yine şakalaşıyor.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...