The Weeknd: Sadece zamanımı harcadın

Share

Ünlü şarkıcının yeni albümü herkesin kafasında soru işaretleri yarattı…

The Weeknd, geçtiğimiz günlerde My Dear Melancholy adlı bir albüm çıkardı ve hayranları bir şarkının Selena Gomez için yazıldığını iddia ediyor!

Şarkıcının hayranları, Call Out My Name şarkısında “Birbirimizi bulduk, seni kötü bir durumdan çekip çıkardım. Bana rahatlık verdin ama sana aşık olmak bir hataydı” gibi sözlerin Gomez’e ithafen yazıldığına emin. Aynı zamanda şarkının sözlerinde Gomez’in böbrek ameliyatını referans eden The Weeknd, “Hiçbir şey hissetmiyorum demiştim ama yalan söyledim. Az kalsın senin hayatın için kendimden bir parça veriyorum” sözleri ile kafaları karıştırdı.

The Weeknd ile ayrıldıktan birkaç gün sonra Bieber ile görüntülenen Selena Gomez eski sevgilisinin kalbini kırmış olsa gerek ki The Weeknd şarkının devamında “Sanırım karar verene kadar senin için geçici bir duraktım. Sadece zamanımı harcadın” diyor.

Hem Gomez’in hem de The Weeknd’in hayranları bu yeni albümdeki bazı şarkıların Gomez için olduğuna hemfikir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...