Eleven 3,2 milyon dolarlık anlaşma yaptı

Share

Stranger Things dizisinin 14 yaşındaki oyuncusu Millie Bobby Brown’a yeni sezon bölümleri için toplam 3,2 milyon dolar (ortalama 12 milyon lira) ödenecek.

Stranger Things dizisinin başrol oyuncusu Millie Bobby Brown, dizinin yeni sezonu için 3,2 milyon dolarlık (ortalama 12 milyon lira) anlaşma yaptı. Üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan Netflix dizisinde Brown’la birlikte pek çok çocuk oyuncu rol alsa da Brown en yüksek ücreti alan isim oldu.

TMZ’nin haberine göre 14 yaşındaki Brown, üçüncü sezonda bölüm başına 350 bin dolar kazanacak. Brown’un kazancının, dizinin yetişkin başrol oyuncuları Winona Ryder ve David Harbour’ın kazancına ulaştığı öne sürüldü. İspanya’da doğan, İngiltere’de büyüyen Brown, dizideki Eleven rolüyle Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmişti.

stranger things eleven ile ilgili görsel sonucu

Diziyle kazandığı şöhret sayesinde pek çok ünlü arkadaş da edinen Brown, özellikle Kim Kardashian’la kurduğu yakın ilişkiyi sosyal medya paylaşımlarıyla gösteriyor.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...