YouTube Hikayeler özelliği kullanıma sunuldu

Share

Snapchat‘e rakip olmak isteyen Instagram, geçtiğimiz yıllarda Hikayeler işine girmişti. Instagram’dan sonra hemen hemen her platforma gelen Hikayeler özelliği şimdi de YouTube’un dikkatini çekti. YouTube Hikayeler olarak da isimlendirebileceğimiz Song Stories özelliği, şimdilik belli başlı kullanıcılara sunuluyor.

YouTube Hikayeler özelliğini kimler kullanabiliyor?

Sessiz sedasız kullanıma sunulan Song Stories özelliği, şarkı sözleri ve bilgileri sunan Genius ve YouTube işbirliği ile geliştirildi.

Sadece Genius‘ta kullanıma sunulan Song Stories özelliği ile şarkıcıların; röportajlarına, şarkıların video kliplerinden kesitlerine, konser görüntülerine ve şarkı sözlerine ulaşılabiliyor.

Şimdilik müzik sektöründeki şarkıcılara sunulan bu özellik, YouTube üzerinden değil Genius uygulaması üzerinden kullanılabiliyor. Tahminlerimize göre; YouTube önce Genius platformunda nabız yoklayacak, daha sonra Hikayeler özelliğini resmi olarak kendi platformuna taşıyacak.

YouTube Hikayeler

Şarkıcıların hikaye paylaşımlarını Genius‘ın iOS veya Android uygulamasını mağazalardan indirerek izleyebilirsiniz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...