Samsung Galaxy A6+ (2018) geliyor

Share

Samsung, Galaxy S8+ ile başlatmış olduğu Infinity Display akımını bu yıl da devam ettirmişti. Üst segment Galaxy serilerinde sonsuz ekran deneyimine yer veren Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy A6+ (2018) ile bu tasarım anlayışını devam ettirecek gibi görünüyor.

Galaxy A6+ (2018) Infinity Display ile gelebilir

Önümünüzdeki aylarda tanıtılması beklenen Galaxy A6+ (2018) modeli, bugün testlerde görüntülendi. HTML5 benchmark testinde ortaya çıkan telefon, görünüşe göre Infinity Display anlayışı ile gelecek.

Telefonun ekran çözünürlüğü testlerde 412×846 piksel olarak görünüyor. Bu çözünürlüğün Samsung’un sonsuz ekrana yer verdiği Galaxy modelleri ile aynı olması iddiaları daha da güçlendiriyor.

Ayrıca telefonun; HTML5 Benchmark‘te sanal gerçeklik için geliştirilen WebVR ve HTML5 üzerinde bulunan hemen hemen her özelliği destekleyeceği görünüyor. Galaxy A6+ (2018)‘in ses konusunda Dolby Digital ve Dolby Digital Plus teknolojilerini destekleyeceği söyleniyor.

Galaxy S9‘da yer alan Dolby Atmos desteği maalesef ki bu modelde yer almayacak. Telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak; ilk etapta cihazın Snapdragon 625 ve 4 GB RAM ile gelmesi bekleniyordu. Ancak son sızıntılar telefonun kalbinde Exynos 7870 yonga setinin ve 3 GB RAM‘in yer alacağını gösteriyor.

Exynos 7 ile giriş seviyesine çift kamera kurulumunu getiren Samsung, büyük bir sürpriz yapıp Galaxy A6+ (2018)’de de çift kamera kurulumuna yer verebilir.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...