Ücretsiz Spotify Premium gibi oluyor

Share

Popüler çevrimiçi müzik hizmeti Spotify, aktarılan bilgilere göre ücretsiz abonelerine büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor. Ücretsiz Spotify hizmeti gelecek olan güncelleme ile Premium üyelere sunulan bazı özelliklere sahip olacak. Peki, bu özellikler neler?

Ücretsiz Spotify Premium özelliklere kavuşuyor

Bildiğiniz gibi Spotify’ın ücretsiz aboneliğini kullanan mobil kullanıcılar, çalma listelerinden diledikleri müzikleri seçip dinleyemiyor. Bloomberg‘in haberine göre; Spotify yayınlayacağı güncelleme ile ücretsiz aboneliğe sahip olan Spotify kullanıcılar artık masaüstünde olduğu gibi mobilde de çalma listelerindeki şarkıları seçip dinleyebilecek.

Çalma listelerindeki parçaları karışık olarak dinlemekten kurtulacak olan ücretsiz Spotify kullanıcılarının, bu özelliğe çok yakında kavuşması bekleniyor.

Spotify, fark yaratmak istiyorsa elini çabuk tutup Hi-Fi kalitesinde yayın yapmalı. Kağıt üzerinde Apple Music ile Spotify’ın sunduğu çözünürlük aynı olsa da, profesyonel ses sistemleri ve kulaklıklarda aradaki fark anında anlaşılıyor.

Monitör kulaklık ve hoparlörlerde yaptığımız testlere göre Apple Music‘in, Spotify’a göre daha kaliteli ve yüksek çözünürlüklü yayın yaptığını söyleyebiliriz. Ancak bu farkı anlamanız için sesi olduğu gibi veren karakteristik olmayan çözümler kullanmanız gerektiğini belirtelim.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...