Dolgun saçlar için 7 ipucu

Share

KURUTMA ŞEKLİ
Nemli saçlarınızı başınızı aşağı eğerek kurutmak saçlarınızın daha hacimli görünmesini sağlar.

SAÇ KESİMİ
İnce telli bir saç yapısına sahip kişiler için saçların hacimli görünmesi çok önemlidir. Saçlarınıza hacim kazandırmanın bir yolu da, saç kesiminizin doğru olmasından geçiyor. Saç kesiminiz için karar vermekte zorlanıyorsanız, katlı kesimler öneriyoruz.

SAÇ KREMLERİ
Saç bakım kremleri kimi zaman saçın kolay taranabilir olması için saçı sönük gösterecek maddeler içerebilir. Bu sebepten ötürü ince telli bir saç yapısına sahip kişilerin saç bakım kremlerini seçerken dikkatli olmalarında fayda var. Saç bakım kremi uyguladıktan sonra kremin etkisini yumuşatmak için bir kez şampuanla üzerinden geçin.

HACİM VEREN ÜRÜNLER
Saçlarınız için hareketli ve dolgun gösterecek bir ürün arıyorsanız bu tip ürünlerden faydalanabilirsiniz. Bu ürünlerden seçim yapacak kişiler için krem ve köpük tipi ürünlerden uzak durulması ve daha çok sprey tarzı ürünlere yönelinmesi daha faydalı olacaktır.

WOMAN HAİR ile ilgili görsel sonucu

RENK OYNAMALARIYLA IŞILDAYIN
Saçlarınıza hacim kazandırabilecek bir öneri de saçınıza renk katmaktan geçiyor. İnce telli saçlarınızın aralarında, farklı tonlar ilave ettirerek ışıltılı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

BUKLELER
Düz ve ince telli saçlara sahipseniz saçlarınızı hacimli gösterebilecek önerilerden biri de buklelerle şekillendirmektir.

DOĞRU HAVLU TERCİHİ
Klasik havlular genel olarak saçlarınıza zarar verebilirler. Bunu önlemek için havlu seçimini iyi yapabilmemiz oldukça önem taşıyor. Mikrofiber havlular sayesinde saçlarınıza verilen zararı minimuma indirin.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...