Samsung, internetsiz akıllı telefonunu tanıttı

Share

Günümüzde akıllı telefonlar için internet bağlantısının en önemli gereksinim olduğu tartışmasız bir gerçek. İnternet olmadığında kullanılan uygulamaların büyük bir kısmı işe yaramaz hale geliyor. Ancak, günümüzde halen internet bağlantısız bir akıllı telefona sahip olmak isteyen bir kitle bulunuyor. Gelin, Galaxy J2 Pro modelinin internet bağlantısız versiyonuna yakından göz atalım.

Samsung Galaxy J2 Pro modelinin internet bağlantısız versiyonu!

5 inç büyüklüğünde 540 x 960 piksel çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapan J2 Pro, 1.4 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden güç alıyor. 1.5 GB RAM’in yer aldığı akıllı telefon, 16 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Arka tarafında 8 Megapiksel çözünürlüğünde ve ön tarafında ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir kameranın yer aldığı J2 Pro, 2600 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenirken, parmak izi okuyucu ile birlikte geliyor.

Peki, Samsung Galaxy J2 Pro ile neler yapılabilir? Telefon görüşmesi, mesajlaşma ve fotoğraf çekimi dışında yapılabilecek pek bir şey yok. İnternetsiz akıllı telefonlar özellikle çocuklarından endişelenen aileler tarafından tercih ediliyor.

Yaklaşık 190 dolarlık bir fiyat ile ilk etapta Kore’de satışa sunulması planlanan J2 Pro’nun Avrupa pazarında satışa sunulup sunulmayacağı ise şu anda bilinmiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...